Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

22 Νοεμβρίου- Συμπαντικές Διαδρομές

Με αφορμή μία πρόσφατη επαγγελματική επιτυχία, θα πω δύο λόγια για το περιοδικό λογοτεχνίας Συμπαντικές Διαδρομές, το οποίο με έχει στηρίξει πολύ μέχρι σήμερα και το οποίο με έχει δεχτεί με αγάπη στη συντακτική του ομάδα. Οι Συμπαντικές Διαδρομές είναι ένα σύγχρονο περιοδικό επιστημονικής φαντασίας που εκφράζει όλα τα ρεύματα της φανταστικής λογοτεχνίας και τέχνης. Το περιοδικό εκδίδεται κάθε τρεις μήνες και παρουσιάζει τα καλύτερα διηγήματα από τον χώρο της επιστημονικής φαντασίας, του φάνταζυ, του horror, επιστημονικά άρθρα, comics, παρουσιάσεις βιβλίων και κινηματογράφου και οτιδήποτε έχει σχέση με τον χώρο του φανταστικού. Το σημαντικότερο είναι ότι το περιοδικό είναι ανοιχτό σε όλους τους συγγραφείς και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Όσες αξιόλογες δουλειές αποστέλλονται παρουσιάζονται χωρίς να αποκλείουμε κανέναν. Τον πρώτο λόγω έχουν οι νέοι συγγραφείς και όλοι αυτοί που δεν μπόρεσαν να βρουν μια διέξοδο μέχρι τώρα για να παρουσιάσουν την δουλειά τους. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι σε κάθε τεύχος δημοσιεύονται περίπου τριάντα διηγήματα νέων συγγραφέων του χώρου, καθώς και αρκετά ποιήματα.

Μιας και στα Γιάννενα το περιοδικό δεν έχει διανομή και η μόνη λύση είναι να γίνεται συνδρομητές, θα πάρω το θάρρος να αναφέρω και μία ελκυστική προσφορά που ανακοίνωσε ο εκδότης σε συνεργασία με τον Δον Κιχώτη της ελληνικής επιστημονικής φαντασίας, Διαμαντή Φλωράκη. Ανάμεσα στο διάστημα 10 Νοεμβρίου - 10 Δεκεμβρίου 2007 θα ισχύει η παρακάτω προσφορά για τους νέους συνδρομητές του περιοδικού: Το περιοδικό θα προσφέρει στους καινούργιους συνδρομητές του περιοδικού εντελώς δωρεάν τα παρακάτω τέσσερα βιβλία του Διαμαντή Φλωράκη από την σειρά, Δεκαλογία ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ: Επιστροφή στο Μέλλον, Τα Πονοτρόνια και οι Αναρχικοί του Απόλυτου, Η Νοσταλγία του Τίποτα και Έσχατη Αναρχία. Μαζί με αυτά το περιοδικό μας θα προσφέρει επιπλέον δωρεάν το 5ο τεύχος των Συμπαντικών Διαδρομών, που συνοδεύεται απ’ την νουβέλα 48 σελίδων του Γιώργου Σωτήρχου, «Άρτεμις-Η νέμεσις των Θεών.» Η συνδρομή στο περιοδικό κοστίζει 30 ευρώ και ισχύει για 4 τεύχη.

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις ή αποστολές κειμένων προς δημοσίευση, επικοινωνήστε με το mail μας, universepaths@yahoo.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: