Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Σκοτεινός Βίκινγκ

Εδώ και πολύ καιρό ένα από τα αγαπημένα μου blog έπαψε να εκπέμπει, και έτσι αποφάσισα πού και πού να ανεβάζω αναρτήσεις στο πνεύμα του. Εκείνο το blog ήταν το ευφυές Judge a Book by its Cover και σχολίαζε απελπιστικά εξώφυλλα βιβλίων.

Ένα τέτοιο είναι σήμερα το εξώφυλλο του Dark Viking, ενός έπους της σύγχρονης αρλεκινολογίας. Σύμφωνα με την υπόθεση, αφού μια επιχείρηση σκληροτράχηλων πεζοναυτών αποτυγχάνει, η Rita Sawyer ξυπνάει φορώντας ακόμα τη βρεγμένη στολή δύτη και όντας φυλακισμένη σε ένα κλουβί. Γύρω της βρίσκονται μερικοί πολέμαρχοι των Βίκινγκ (;!) εκ των οποίων ο ένας είναι πολύ θελκτικός. Επίσης, όπως φαίνεται και στο εξώφυλλο, διαθέτει ένα εκπληκτικό -και κατά πάσα πιθανότητα μαγικό- σπαθί.


*πάντως τα συγκεκριμένα βιβλία πουλάνε και μάλιστα πολύ

2 σχόλια:

Άντρη Αντωνίου είπε...

H Rita άνοιξε με κόπο τα κουρασμένα μάτια της. Η βρεγμένη στολή δύτη κολλούσε ασφυκτικά πάνω στο θεσπέσιο κορμί της, διαγράφοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Με τρόμο κοίταξε γύρω της. Μια ντουζίνα λάγνα αντρικά μάτια ήταν καρφωμένα πάνω της και την κοιτούσαν με φανερό πόθο. Είχαν όλοι τεράστιες πλάτες και θεόρατα μπράτσα. Ο πιο άγριος έβγαλε το σπαθί του και ξεκίνησε να βηματίζει προς το μέρος της. Η καρδιά της κόντευε να πεταχτεί απ΄ το στήθος της. Ήξερε πολύ καλά τι θα ακολουθούσε… :P

Α χα χα χα χα, τέλεια ιδέα για αναρτήσεις! Κάνε κι άλλα :)))))

Γιάννης Πλιώτας είπε...

'Αντρη, το έχεις. Στην Αμερική θα είχες κάνει λεφτά. Ευχαριστώ!